HomearrowFAQ

T: 010 7370064   E: cs@3d-promotion.nl

3d schets

Onze werkwijze:

1. U doet een aanvraag waarmee u de volgende info meestuurt:
- de bouwtekeningen of schetsen,
- uw naam en contactgegevens met het telefoonnummer,
- eventuele scans, referentiebeelden en foto’s van uw bouwlocatie,
- gewenste camerastandpunt en aantal beelden,


Mocht u niet over alle bovengenoemde gegevens beschikken, belt u ons gerust. Een telefonisch overleg is sneller dan een e-mail schrijven. We kunnen gelijk meerdere vragen beantwoorden.
Aanzel niet, bel ons en stel uw vraag. 2. Nadat wij de gegevens van u ontvangen hebben, beoordelen wij deze en maken vervolgens een volledig vrijblijvende offerte voor u.
3. Indien u akkoord gaat met onze offerte en eventuele andere gemaakte afspraken, gaan wij aan de slag. Mochten er correcties nodig zijn, dan sturen we u eerst een schets ter controle van het camerastandpunt, de modelopbouw, belichting en materialen. Daarna pas werken we het plaatje af tot een eindbeeld.
4. Het eindresultaat krijgt u in digitale vorm (meestal JPG bestanden, tenzij anders met u afgesproken is). Wij sturen u de bestanden per e-mail of sturen u een link om ze te downloaden. Normaal gesproken leveren we de afbeeldingen met een resolutie van 4500 x 2531 pixels. Mocht u een andere resolutie wensen, dan vernemen wij graag vantevoren naar welk formaat uw voorkeur uitgaat.

Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de presentatiewijze.


Wat kosten 3d visualisaties van 3D Promotion?
Wij bieden impressies tegen een zeer scherpe prijs. Als u reeds gebruikt maakt van visualisaties, zult u aangenaam verrast zijn door onze lage prijzen. Ondanks de lage prijs garanderen wij een optimale kwaliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze ervaring: we hebben protocollen en methoden ontwikkeld die snel het gewenste resultaat opleveren. Er bestaan geen vaste tarieven voor 3D visualisatie. Elk project is uniek en daarom maken we voor elk project een afzonderlijke offerte.
De kosten zijn afhankelijk van de inhoud van het project en uw persoonlijke wensen: wij leveren maatwerk.
Graag denken we met u mee om uw project op een slimme en efficiënte manier in beeld te brengen. Wij werken met respect voor uw portemonnee.

Wat is de levertijd van een visualisatie door 3D Promotion?
Hoe lang het maken van een 3D visualisatie duurt, hangt af van de grootte van het project en de drukte waar ons bedrijf mee te maken heeft. Is er spoed vereist, dan kunnen wij u echter op zeer korte termijn 3D visualisaties leveren. Na een gunning van de opdracht kunnen wij bijvoorbeeld een impressie van een vrijstaand huis binnen enkele dagen voor u verzorgen. Al seen impressie slechts schetsmatig hoeft te zijn, is het resultaat zelfs de volgende ochtend reeds beschikbaar. De voor een visualisatie benodigde tijd hangt nauw samen met uw wensen.

Wat moet ik aanleveren?
Bij voorkeur ontvangen we uw bouwtekeningen in AutoCad of Sketchup. Maar u kunt ons uw bestanden ook in PDF, JPG of ander formaat doen toekomen. Een andere mogelijkheid is, dat 3D Promotion op basis van uw handmatige schets en een persoonlijk gesprek een visualisatie voor u maakt. Voor een optimale communicatie strekt het gebruik van referentiefoto’s tot aanbeveling. Als u een speciaal ‘handschrift’ of een bijzondere sfeer wenst, kunnen referenties daarvan tevens nuttig zijn.