Onze werkwijze:

Stap 1.
U doet een vrijblijvende aanvraag waarmee u de volgende info meestuurt:
– de bouwtekeningen of schetsen: plattegronden en situatietekening, gevelaanzichten, doorsnedes etc. Indien beschikbaar: 3d model.
– Het adres van de locatie, eventuele referentiebeelden en foto’s van uw bouwlocatie.

Mocht u niet over bovengenoemde gegevens beschikken, belt u ons gerust. Een telefonisch overleg is sneller dan een e-mail schrijven. We kunnen gelijk meerdere vragen beantwoorden.

Let op: Wij kunnen helaas geen anonieme aanvragen in behandeling nemen. Meldt u graag uw naam en contactgegevens (telefoonnummer) bij uw aanvaag. Wij gaan vanzelfsprekend discreet en zorgvuldig om met uw persoonsgegevens!
Aanzel niet, bel ons en stel uw vraag want: vragen kost niks.
Stap 2.
Nadat wij de gegevens van u ontvangen hebben, beoordelen wij deze en maken vervolgens een volledig vrijblijvende offerte voor u.

Stap 3.
Indien u akkoord gaat met onze offerte en eventuele andere gemaakte afspraken, gaan wij aan de slag. Mochten er correcties nodig zijn, dan sturen we u eerst een schets ter controle van het camerastandpunt, de modelopbouw, belichting en materialen. Daarna pas werken we het plaatje af tot een eindbeeld.

Stap 4.
Het eindresultaat krijgt u in digitale vorm (meestal JPG bestanden, tenzij anders met u afgesproken is). Wij sturen u de bestanden per e-mail of sturen u een link om ze te downloaden. Normaal gesproken leveren we de afbeeldingen met een resolutie van 4500 x 2531 pixels. Mocht u een andere resolutie wensen, dan vernemen wij graag vantevoren naar welk formaat uw voorkeur uitgaat.

Uiteraard kunnen wij u ook adviseren over de presentatiewijze.

Wat kost een artist impression laten maken?

De kosten van artist impressions worden bepaald op basis van benodigde werkuren inschatting. Dat is per project verschillend.
3D bedrijven die op hoog niveau werken, kunnen nouwelijks “prijs per stuk” hanteren, kwalitateve 3d visualisatie is maatwerk.
Voor elk project maken we een afzonderlijke prijsofferte.

Onze 3D visualisatie studio levert uitsluitend top-niveau beeldmateriaal. Alle 3d impressies op deze website is ons daadwerkelijk kwaliteitsniveau.
Zoveel mogelijk klanten lokken met lage prijzen is niet ons doelstelling.
Uw opdracht wordt serieus genomen en met passie uitgevoerd.

Tegelijkertijd werken we met respect aan uw budget en finantiele mogelijkheden. Onze ervaring geeft ons de mogelijkheid om efficiënt te werken. We hebben protocollen en methoden ontwikkeld die snel het gewenste resultaat opleveren zonder onnodige tijdvelies.
Graag denken we met u mee om uw project op een slimme en efficiënte manier in beeld te brengen.

Wat is de levertijd van een visualisatie door 3D Promotion?

Hoe lang het maken van een 3D visualisatie duurt, hangt af van de grootte van het project en de drukte waar ons bedrijf mee te maken heeft. Is er spoed vereist, dan kunnen wij u echter op zeer korte termijn 3D visualisaties leveren. Na een gunning van de opdracht kunnen wij bijvoorbeeld een impressie van een vrijstaand huis binnen enkele dagen voor u verzorgen. Al seen impressie slechts schetsmatig hoeft te zijn, is het resultaat zelfs de volgende ochtend reeds beschikbaar. De voor een visualisatie benodigde tijd hangt nauw samen met uw wensen.

Wat moet ik aanleveren?

1) Bouwtekeningen of schetsen.
Bij voorkeur ontvangen we uw bouwtekeningen in AutoCad of Sketchup. Maar u kunt ons uw bestanden ook in PDF, JPG of ander formaat doen toekomen. Een andere mogelijkheid is, dat 3D Promotion op basis van uw handmatige schets en een persoonlijk gesprek een visualisatie voor u maakt.
2) Locatie van uw bouwobject, eventuele referentiebeelden, aantal beelden en gewenste camerapositie (dit kunnen we met u samen bespreken).
3) Uw contactgegevens: naam (bedrijfsnaam), telefoonnummer.